Както вече Plovdiv24.bg първи ви информира, концертът за 16-ия рожден ден

...
Както вече Plovdiv24.bg първи ви информира, концертът за 16-ия рожден ден
Коментари Харесай

Люта чалга вече дъни в Колодрума, любимките на народа кършат снаги

Както към този момент Plovdiv24.bg първи ви осведоми, концертът за 16-ия рожден ден на телевизия "Планета " тази година е в Пловдив. В момента той се организира в зала Колодрума. Ето какво оповестиха уредниците:
За първи път музикалната медия избира да напусне столицата за този театър и да сервира шоуто на звездите в сърцето на България. Изборът на град-домакин за концерта "16 години Планета ТВ " напълно не е инцидентен. От една страна, в Пловдив са едни от най-многобройните и запалени почитатели на малкия екран, от друга - градът е стратегически ситуиран в центъра на страната и от трета - той се слави с музикалните си обичаи. Неслучайно е определен и за Европейска столица на културата през 2019 година
Зрителите и феновете на телевизия "Планета " помнят концертите, които музикалният канал е провел в Пловдив. В началото бяха "25 години "Канарите " през 2000 година, "10 години Пайнер " през 2001 година, "Пролетно празненство 2003 " и "Ивана Live Party ", по-късно спектаклите от летните турнета на "Планета ", а последният величествен концерт бе на оркестър "Орфей ". Пловдив е градът, в който звездите на музикална компания "Пайнер " се усещат обичани от своите почитатели, а удостоверение за това са големият брой предложения за посещение в нощните клубове.
Тази година, на 28 ноември, хит-парадът на звездите на "Планета " и "Пайнер " ще бъде в зала "Колодрума ", тъй като на сцената ще се появят обичаните реализатори на България. Близо 3 часа блестящо шоу, доста светлини и обичани песни ще радват тези, които изберат да честват дружно с телевизия "Планета ". 16 години шлагери, звезден искра и безчет другари чакаме и ние - екипът на малкия екран, тъй като единствено по този начин празникът ще бъде същински и несравним.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР